Vincenzo Trani

echipa-mikro-kapital-Vincenzo-Trani

Activează în sfera bancară din anul 1996 și a lucrat în mai multe țări.
În Italia, a activat în banca „Monte dei Paschi di Siena”, ocupând diferite poziții de conducere.
Vincenzo Trani a dezvoltat pe parcursul a 8 ani programele de microfinanțare pe piața Rusă, în bănci precum „Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare”, „Banca Intesa” , „MDM Bank” și „Rosenergoban”, conducând și dezvoltând portofoliul de credite de până la 300 milioane dolari. Sub conducerea lui Vincenzo Trani a fost efectuată tranzacția de procurare a «KMB Bank» de către „Intesa Bank”.
În anul 2009 i-a fost acordat statutul de Consul al Republicii Belarus în Napoli.

Andrei Bostaca

echipa-mikro-kapital-andrei-bostaca

Și-a început cariera bancară in 2004 la ProCredit Bank România, unde a lucrat timp de 12 ani. A fost angajat pe poziția de Ofițer de credite în Sucursala Iași, după care a deţinut mai multe poziții de coordonare echipe creditare atât pe plan local, în zona Iași, cât și regional, pe zona de Est.
A fost implicat activ în dezvoltarea sectorului IMM și microfinanțare, în crearea de produse și eficientizarea proceselor de creditare atât în domeniul business cât și agro.
Din martie 2016, este angajat la Mikro Kapital România, pe funcția de Director General Adjunct.
Are studii economice, terminând Faculatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru I. Cuza” din Iași și vorbește fluent limbile engleză și română.

Serghei Demchuk

echipa-mikro-kapital-Serghei-Demchuk

Și-a început cariera bancară în anul 2005 la „ProCredit Bank” Ucraina ca ofițer de credite - microfinanțare. Mai târziu, a activat la „Rosenergobank” Rusia unde a fost implicat în dezvoltarea creditării întreprinderilor mici și mijlocii. Ulterior, a fost angajat la „Swedbank” Ucraina, unde s-a ocupat de gestionarea rețelei de filiale a băncii și dezvoltarea segmentului întreprinderilor mici și mijlocii. Are o experiență considerabilă în creditarea întreprinderilor mici și mijlocii din țările CSI, în dezvoltarea noilor afaceri și formarea unei echipe eficiente. Are studii superioare economice. Vorbește fluent limbile engleză, ucraineană, rusă și română.