Andrei-Bostaca-Director-General-Adjunct-Mikro-Kapital Andrei Bostaca

Director general

Și-a început cariera bancară in 2004 la ProCredit Bank România, unde a lucrat timp de 12 ani. A fost angajat pe poziția de Ofițer de credite în Sucursala Iași, după care a deţinut mai multe poziții de coordonare echipe creditare atât pe plan local, în zona Iași, cât și regional, pe zona de Est.
A fost implicat activ în dezvoltarea sectorului IMM și microfinanțare, în crearea de produse și eficientizarea proceselor de creditare atât în domeniul business cât și agro.
Din martie 2016, este angajat la Mikro Kapital România, pe funcția de Director General Adjunct.
Are studii economice, terminând Faculatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru I. Cuza” din Iași și vorbește fluent limbile engleză și română.

Haretina Gradinariu

Contabil Șef

Și-a început cariera ca economist la o firmă de contabilitate și consultanță în domeniul fiscal. Pe parcursul anilor a ajutat la îmbunătățirea activității firmei și la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale acesteia.
Din decembrie 2016, este angajată la Mikro Kapital România, pe funcția de Contabil Sef.
Are studii economice superioare, terminând Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, masterul Contabilitate, expertiză și audit din cadrul Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.