Avantajele creditelor pentru afaceri, obtinute cu un pachet minim de documente necesare

February 8th, 2019
Va aflati in cautarea unor mecanisme de sprijin avantajoase pentru dezvoltarea afacerii voastre? Acum aveti acces nu doar la programele de finantare puse la dispozitie de banci, ci si la cele oferite de institutiile financiare nebancare, de microfinantare. Puteti accesa fonduri destinate intreprinderilor mici si mijlocii, inclusiv pentru afacerile demarate in sectorul agricol și cele destinate persoanelor fizice de pe teritoriul României, pentru consum.

Iata care sunt principalale avantaje ale solicitarii unor credite nebancare pentru afaceri, garantiile necesare si destinatiile posibile pentru acestea!

CUPRINS


Credite avantajoase pentru afaceri – Garantii necesare
Credite nebancare pentru afaceri – Ce avantaje ofera?

Credite avantajoase pentru afaceri – Garantii necesare


Opțiunile de finantare nebancara destinate dezvoltarii afacerilor din diverse domenii includ credite cu valori cuprinse intre 2.000 si 700.000 lei, pe care le puteti obtine simplu si rapid. Pentru a beneficia de avantajele oferite de aceste surse de finantare, tot ce trebuie sa faceti este sa puneti la dispozitia institutiilor nebancare care le ofera documentatia minima necesara, in functie de specific.

Iata care sunt garantiile solicitate in cazul acestor credite!

Garantii necesare in functie de valoarea creditului solicitat


In functie de suma pe care doriti sa o obtineti pentru dezvoltarea afacerii voastre, este necesara asigurarea unei garantii personale sau a unui bun imobil, in functie de situatie. Iata care sunt conditiile specifice, in functie de valoarea creditului solicitat:

Valoare credit
Garantie necesara
2.000 – 45.000 lei
Garantie personala
45.001 – 135.000 lei
Garantie personala + garantie bun mobil
135.001 – 700.000 lei
Garantie personala + garantie bun imobil


Credite nebancare pentru afaceri – Ce avantaje ofera?


Creditele nebancare pentru afaceri, pe care le puteti solicita atat pentru acoperirea fondului de lucru necesar cat si pentru realizarea investitiilor necesare dezvoltarii sunt cele mai avantajoase optiuni disponibile in acest moment. Iata care sunt beneficiile pe care acestea vi le ofera:

  • Pachet minim de acte – Creditele nebancare pentru afaceri sunt oferite in functie de specificul activitatii desfasurate, iar documentatia solicitata include un pachet minim de acte necesare analizei.
  • Transparenta si rapiditate – Aceste forme de finantare au fost create pentru a veni in sprijinul antreprenorilor, care au nevoie de solutii de creditare rapide, obtinute in cel mai scurt timp posibil. Raspunsul rapid este garantat in cazul cererilor de creditare transmise, pentru ca voi sa beneficiati de sumele necesare rapid. Pentru valori de pana la 45.000 euro, puteti obtine raspunsul in doar 2 zile de la primirea documentatiei solicitate.
  • Grafic flexibil de rambursare – In functie de sezonalitatea afacerii voastre, aveti la dispozitie un grafic flexibil de rambursare a sumelor creditate. Astfel, ratele de rambursare vor fi stabilite astfel incat sa fie avantajoase pentru voi, tinand cont de specificul afacerii pe care doriti sa o dezvoltati.
  • Avans zero – Atunci cand doriti sa obtineti fonduri necesare acoperirii capitalului de lucru si a investitiilor necesare, este important sa beneficiati de cele mai bune conditii de obtinere a acestora din start. Acum aveti la dispozitie credite pentru afaceri cu avans zero, pentru a da startul planului de dezvoltare a afacerii voastre in cel mai scurt timp posibil.
  • Dobanda fixa – Stim cat de importanta este planificarea financiara in cazul unei afaceri, motiv pentru care este avantajos sa cunoasteti faptul ca acum puteti beneficia de dobanzi fixe in cazul creditelor pentru afaceri solicitate. Acest lucru va va permite sa detineti controlul financiar al afacerii voastre, pe toata durata rambursarii.
  • Consultanta specializata – Pentru a beneficia de cele mai avantajoase conditii de creditare disponibile, acum aveti la dispozitie serviciile de consultanta specializata oferite de ofiterii de credite nebancare. Acestia va pot oferi in orice moment informatiile necesare cu privire la creditele disponibile si conditiile de obtinere a acestora. In plus, impreuna cu acestia, puteti stabili un grafic flexibil de rambursare a creditului pe termen scurt sau lung.


Indiferent de tipul afacerii pe care ati demarat-o, acum exista credite nebancare pe care va puteti baza, pentru dezvoltarea acesteia. Cu un pachet minim de acte necesare, avand la dispozitie servicii de consultanta specializata si cele mai avantajose conditii de rambursare, acum puteti da startul investitiilor menite sa conduca la cresterea valorii afacerii voastre.

Sursa foto: pixabay.com