Despre noi

Cine Suntem?
Mikro Kapital IFN SA – instituţie financiară nebancară, de microfinanţare, cu 100% capital străin, ce face parte din grupul multinaţional de companii „Mikro Kapital”.
„Mikro Kapital” investește în economia reală prin fondul său de securitizare din Luxemburg, ALTERNATIVE.

Fondul de securitizare investește în companiile din portofoliul său, precum Mikro Kapital România, care oferă microcredite și micro leasing întreprinderilor mici și mijlocii din Europa și Asia Centrală.

Mikro Kapital IFN SA este înregistrată în Registrul Special al Băncii Naționale a României, sub numărul RS-PJR-24-110119.

Mikro Kapital este un Partener al Agenției Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Președinției Italiene.

Obiect de activitate finanţarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM), incluzând aici și afacerile agricole de pe teritoriul României. Compania oferă atât credite pentru afaceri cât și credite pentru agricultură.

Corupția este un fenomen care poate afecta orice stat, instituție, organizație publică sau privată. Din acest motiv, Mikro Kapital IFN SA actionează proactiv și conștient și nu dispune de toleranță în situații de faptă sau suspiciune de corupție. Misiune.
Misiune
Misiunea Mikro Kapital IFN SA România – Misiunea noastră constă în susținerea activității antreprenoriale în zonele României cu acces limitat la informații, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm prin consultanță și finanțare corectă în vederea atingerii potențialului maxim.
Echipa Mikro Kapital IFN SA
Echipa noastră este tânără, dinamică şi în continuă dezvoltare. Experții noștri au cunoștințe solide în analiza financiară bazată pe abordarea BERD, precum și pe experiența pe termen lung în domeniul creditării companiilor mici și mijlocii.
Consiliul de Administrație
Vincenzo Trani
Președinte al Consiliului de Administrație
Richard Marney
Membru al Consiliului de Administrație
Thomas Heinig
Membru al Consiliului de Administrație
Echipa noastră
Andrei Bostaca
Director General
Anca Petrea
Director General Adjunct
Liliana Truică
Director Regional Sud
Andrei Lefter
Director Regional Est
Mikro Kapital Group
Grupul nostru investește îndeosebi în finanțarea micro și socială, cu accent pe țările situate de-a lungul Drumului Mătăsii.
Strategia noastră corporativă se bazează pe patru principii:
  • Punem interesele clienților noștri în centrul a tot ceea ce facem.
  • Oferim clienților noștri un mod unic de a gestiona activele.
  • Ne concentrăm pe dezvoltarea pe termen lung a companiei noastre și ne străduim în acest fel să obținem o creștere durabilă și profitabilă.
  • Suntem responsabili față de societate și economia locală.
Suntem convinși că strategia noastră, bazată pe cultura noastră de afaceri și munca angajaților noștri, este un instrument de îmbogățire și protecție, datorită căruia încrederea în compania noastră crește zi de zi, acest lucru ne ajută să devenim o companie de referință pe principalele noastre piețe.
Mikro Kapital Management SALuxembourg
AnytimeKazakhstan
Mikro Kapital MoldovaMoldova
D-mobility WorldwideCzech Republic
Toate companii
Imon InternationalTajikistan
Mikro Kapital HKHong Kong
Mikro Kapital IFN SARomania
Mikro Kapital LLCArmenia
Mikro Kapital SpAItaly
Mikro Kapital UzbekistanUzbekistan
Mikro Leasing UzbekistanUzbekistan