Posturi vacante
Personalul este cea mai importantă resursă, de aceea „Mikro Kapital IFN” România îi selectează în permanență pe cei mai buni. Echipa noastră are ca scop recrutarea noilor specialiști pentru o colaborare fructuoasă pe termen lung.

Suntem întotdeauna disponibili să examinăm CV-urile persoanelor responsabile cu scopuri bine stabilite. Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău pe adresa de email resurseumane@mikrokapital.ro
MIKRO KAPITAL ROMANIA face parte dintr-un grup financiar internațional cu vechime și prestigiu, cu activitate în mai multe țări, specializat în microfinanțare și leasing. Produsele noastre se adresează, în mod special, firmelor cu activitate business (comerț, producție, servicii) și celor cu activități agricole. Valorile noastre sunt transparența, flexibilitatea, corectitudinea și încrederea în oameni.
Lista posturilor vacante
Oraș Post Detalii
Iași (Sediul Central) Specialist Control Intern Link cu detalii
Iași (Sediul Central) Analist financiar Link cu detalii
Iași (Sediul Central) Consultant financiar IFRS Link cu detalii
Arad Ofițer de credite Persoane Juridice Link cu detalii
Constanța Ofițer de credite Persoane Juridice Link cu detalii
Craiova Ofițer de credite Persoane Juridice Link cu detalii
Iași Ofițer de credite Persoane Juridice Link cu detalii
Pitești Ofițer de credite Persoane Juridice Link cu detalii
Ploiești Ofițer de credite Persoane Juridice Link cu detalii
Suceava Ofițer de credite Persoane Juridice Link cu detalii
Companie multinațională de microfinațare cu 100% capital străin
Fondul Mikro Kapital investește și creditează instituţiile financiare, specializate în finanţarea întreprinderilor mici și mijlocii din spatiul CSI, Europa de Vest și America Centrală. În acest moment, grupul de companii Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Luxemburg, Elveția, Italia, Bielorusia, Republica Moldova, Armenia, Rusia și România.
4 800+
Credite debursate
36 085 800
Capital social
3 300+
Clienți