Creditele pentru agricultura – Care sunt destinatiile pentru care pot fi obtinute?

April 1st, 2019
Desi, in ultimii ani, in satele din Romania au ramas tot mai putini tineri dornici sa locuiasca acolo permanent, exista si persoane care doresc sa schimbe viata de la oras cu cea de la tara. Unul dintre principalele motive care stau la baza acestei alegeri este reprezentat de mancarea sanatoasa de care locuitorii de la sate se bucura.

Agricultura a reprezentat mereu un sector important in tara noastra, iar in 2019, oricine poate dezvolta o mica afacere in sectorul agricol din satul natal. Indiferent daca domeniul afacerii tale este pomicultura, daca preferi agricultura ecologica sau daca alegi sa te ocupi de cresterea animalelor, acum poti beneficia de avantajele celor mai bune credite pentru agricultura puse la dispozitie de institutiile nebancare de renume.

Iata care sunt principalele destinatii ale celor mai avantajoase forme de finantare nebancara destinate sectorului agricol.

CUPRINS


De ce ai nevoie de un credit nebancar pentru capitalul de lucru?
Credite nebancare pentru capitalul de lucru – Optiuni disponibile
Pasi simpli catre obtinerea unui credit aferent capitalului de lucru

Credite pentru agricultură – Fonduri destinate capitalului de lucru


Ca si antreprenor in sectorul agricol, stim ca ai nevoie de sprijin financiar pentru sustinerea capitalului de lucru pe care afacerea ta se bazeaza pentru dezvoltare. Din acest motiv, creditele pentru afaceri, destinate sectorului agricol, sunt usor de obtinut, cu un pachet minim de acte solicitate.

Sumele creditate acopera orice gama de nevoi din sectorul capitalului de lucru, incuzand aici finantele necesare pentru stabilirea stocurilor de marfa, creditele oferite pentru a acoperi platile datorate furnizorilor sau formele de finantare destinate platii salariilor si a diverselor taxe la stat.

In functie de specificul destinatiei alese pentru creditul solicitat, puteti beneficia de o perioada de rambursare de pana la trei luni in cazul creditelor destinate acoperirii capitalului de lucru, necesar urgent. Intreaga procedura de obtinere a acestor credite este una transparenta si flexibila, fiind posibila acordarea unui raspuns in doar doua zile pentru creditele in valoare de pana la 45.000 lei.

In plus, in situatia in care decideti ca este momentul propice pentru a refinanta creditele de capital de lucru obtinute anterior de la alte institutii, acum puteti parcurge acest pas, cu ajutorul creditelor pentru agricultura oferite de Mikro Kapital. Veti beneficia de un grafic flexibil de rambursare si nu va fi necesar sa achitati sume in avans pentru obtinerea acestor forme de finantare.

Credite pentru agricultură – Fonduri destinate investitiilor


Intrucat afacerile din sectorul agricol au un potential considerabil de dezvoltare, creditele nebancare pentrtu agricultura acopera si o gama diversa de investitii pe care antreprenorii vor sa le realizeze, pe termen scurt sau lung. Astfel, iata care sunt principalele destinatii ale creditelor oferite pentru realizarea investitiilor:

  • Achizitia utilajelor agricole de care antreprenorii au nevoie pentru a asigura buna desfasurare a activitatii agricole.
  • Achizitia terenurilor agricole utilizate pentru productie.

  • Achizitia halelor si a depozitelor necesare depozitarii produselor obtinute.
  • Constructia serelor si a solarelor specifice agriculturii ecologice.
  • Achizitia animalelor in cazul afacerilor agricole care presupun cresterea acestora.
  • Achizitia sistemelor de irigatii necesare pentru dezvoltarea afacerilor din domeniul agricol, si altele.

Un avantaj considerabil al creditelor pentru agricultura oferite de Mikro Kapital, cu scopul acoperirii investitiilor necesare dezvoltarii afacerilor este reprezentat de perioada extinsa pentru care aceste forme de finantare sunt acordate.

  • Astfel, puteti beneficia de o perioada de rambursare a creditului extinsa pana la 10 ani, in functie de specificul afacerii voastre.
  • In plus, planul de rambursare este stabilit tinand cont de sezonalitatea afacerii voastre, pentru ca voi sa aveti certitudinea faptului ca veti putea returna sumele creditate in cele mai avantajoase conditii pentru afacerea voastra.

Mai mult decat atat, in cazul in care aveti credite de investitii obtinute in prealabil de la alte institutii si doriti sa le refinantati, acum puteti face acest lucru cu ajutorul creditelor pentru agricultura destinate acestor investitii.

Creditele nebancare pentru agricultura sunt avantajoase in 2019 intrucat sustin firmele mici si mijlocii din acest sector sa se dezvolte, asigurand un impact pozitiv pe piata de investitii. Pietele de nisa precum sectorul agricol necesita un flux financiar constant pentru a se dezvolta, iar antreprenorii din acest domeniu pot beneficia acum de sprijinul acestor institutii pentru a creste intr-un mod sanatos, pe termen lung.

Sursa foto: pixabay.com