Capitalul de lucru – Cum poti obtine un credit pentru afacerea ta?

May 25th, 2019
Capitalul de lucru al unei companii trebuie sa fie controlat corespunzator pentru a nu afecta capacitatea acesteia de a achita datoriile pe care le are, pe termen scurt si pentru a evita insolventa. In plus, acest capital circulant asigura plata datoriilor aferente achizitiei stocurilor de marfa, acopera cheltuielile de productie si asigura plata furnizorilor sau a salariilor.

Ce faci insa atunci cand nu beneficiezi de lichiditati care sa iti permita sa acoperi aceste plati in cel mai scurt timp posibil? Una dintre cele mai avantajoase optiuni pe care le ai la dispozitie este reprezentata de creditele nebancare pentru afaceri, create special pentru acoperirea datoriilor de acest tip.

Iata cum poti obtine si tu un astfel de credit rapid, pentru a asigura cash flow-ul necesar afacerii tale, in orice perioada!

CUPRINS


De ce ai nevoie de un credit nebancar pentru capitalul de lucru?
Credite nebancare pentru capitalul de lucru – Optiuni disponibile
Pasi simpli catre obtinerea unui credit aferent capitalului de lucru

De ce ai nevoie de un credit nebancar pentru capitalul de lucru?


Succesul si dezvoltarea afacerii tale, pe termen lung, sunt influentate de modul in care activitatile de zi cu zi ale companiei se desfasoara. Astfel, este important sa asiguri mentinerea capitalului de lucru la un nivel aflat in stransa corelatie cu nevoile activitatii desfasurate.

Iata care sunt avantajele de care poti beneficia atunci cand optezi pentru un credit nebancar care sa asigure mentinerea capitalului de lucru in limite acceptabile:

 • Asiguri plata tuturor datoriilor in termenul scadent stabilit, un aspect important pentru un antreprenor care vrea sa inspire seriozitate si profesionalism in lumea afacerilor.
 • Nu pierzi oportunitati benefice pentru companie, avand mereu la dispozitie lichiditatile necesare pentru a acoperi cheltuielile aferente acestora.
 • Poti optimiza in orice moment fluxul de activitate a companiei, prin luarea unor decizii financiare rapide, cu beneficii majore pe termen lung.
 • Eviti riscul de a da impresia unei stari de dezechilibru financiar colaboratorilor, prin evitarea ajungerii la un fond de rulment negativ.
 • Desi capitalul de lucru este reprezentat de resurse aferente acoperirii unor nevoi temporare, acestea pot reprezenta sursa finantarii unor nevoi permanente, esentiale pentru dezvoltarea optima a afacerii.
 • Eviti riscul de a pierde oportunitati mari pentru companie, eliminand circumspectia asupra echilibrului financiar al firmei, cauzata de incapacitatea onorarii unor obligatii de plata devenite scadente.

Credite nebancare pentru capitalul de lucru – Optiuni disponibile


Daca ai decis ca cea mai optima varianta prin care poti acoperi anumite obligatii financiare ale companiei, scadente in scurt timp, este cea reprezentata de un credit nebancar avantajos, iata ce trebuie sa stii despre acesta!


 • Poti obtine un credit nebancar cu valori cuprinse intre 2.000 – 45.000 lei, cu termen maxim de rambursare de 60 luni doar cu garantie personala.
 • Poti solicita sume cuprinse intre 45.001 – 135.000 lei, necesare acoperirii capitalului de lucru sau pentru investiții, cu termen maxim de rambursare de 84 luni, cu garantie persoana si aferenta unui bun imobil.
 • Pentru creditele nebancare care depasesc suma de 135.001 lei, ajungand la valori maxime de pana la 700.000 lei poti opta pentru un grafic flexibil de rambursare extins pe o perioada de pana la 120 luni. Garantiile necesare obtinerii unui astfel de credit sunt de ordin personal si aferente unui bun imobil.

Pasi simpli catre obtinerea unui credit aferent capitalului de lucru


Indiferent de tipul de afacere pe care l-ai dezvoltat si de suma pe care vrei sa o obtii rapid, exista cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi pentru a beneficia de lichiditati rapid.

 • Pentru inceput, trebuie sa faci o cerere online, completand un scurt formular care contine datele de baza, iar consultantii specializati te vor contacta in scurt timp. Impreuna, veti stabili cele mai avantajoase conditii de acordare a creditului dorit.
 • Ti se va solicita un pachet minim de documente necesare pentru aprobarea creditului pentru care ai optat. Intregul proces desfasurat este unul transparent, iar consultantii de credite vor fi disponibili in orice moment pentru a-ti oferi raspunsuri si solutii.
 • Vei stabili, impreuna cu reprezentantii institutiei nebancare un grafic flexibil de rambursare a creditului solicitat, in functie de sezonalitatea afacerii tale.
 • Acesti pasi simpli te vor aduce mai aproape de lichiditatile de care ai nevoie pentru acoperirea datoriilor firmei tale, scadente in perioada care urmeaza. Nu trebuie sa platesti avans si vei primi raspuns in 2 zile privind creditele pentru afaceri in valoare de pana la 45.000 lei.


Sursa foto: pixabay.com