Echipa Mikro Kapital la munte

July 10th, 2019
Echipa Mikro Kapital crește pe zi ce trece! Anul acesta am mai deschis încă 2 agenții, una la Bacău și alta la Pitești. Pentru a sărbători realizările din primul semestru dar și pentru a cunoște noii colegi, ne-am ales cu un team building la munte.

Mikro Kapital IFN are 3 ani de activitate pe piața din România și o echipă profesionistă compusă din 43 de angajați. Una dintre valorile firmei este stabilirea unei relații prietenoase atât cu clienții cât și cu angajații companiei. De aceea, ne întâlnim cu toți colegii de două ori pe an.

Vara aceasta am ales să ne răcorim la munte și am prins o vreme foarte bună. În timpul team building-ului am avut parte atât de distracții cât și de câteva traininguri, toate având o importanță majoră atât pentru întărirea spiritului de echipă cât și formarea profesională.

Mikro Kapital are o echipă formată din persoane competente, energice și pline de motivație. Pentru a vă convinge, vă invităm la una dintre sucursalele noastre. Vă așteptăm în vizită la Iași, București, Suceava, Brăila, Constanța, Craiova, Ploiești, Bacău sau Pitești.