Top 5 investitii pe care le poti face cu ajutorul creditelor agricole

August 1st, 2019
Ai un PFA, un II sau un SRL si vrei sa realizezi noi investitii pentru dezvoltarea afacerii tale? Ai nevoie de o sursa de finantare de incredere, care sa iti ofere conditii avantajoase de creditare? Atunci trebuie sa afli mai multe despre beneficiile oferite de creditele nebancare. Descopera in continuare raspunsurile specialistilor la cele mai frecvente intrebari ale antreprenorilor aflati in cautarea celor mai avantajoase credite pentru afacerea lor.

Cuprins


Creditele nebancare pentru agricultura, o solutie eficienta
Credite nebancare pentru achizitia utilajelor agricole
Forme de finantare nebancara pentru achizitia terenurilor agricole
Credite pentru constructia serelor sau a solarelor
Resurse financiare pentru achizitia animalelor
Fonduri pentru achizitia unor sisteme de irigatii

Creditele nebancare pentru agricultura, o solutie eficienta


Numerosi antreprenori, aflati la inceput de drum in sectorul afacerilor agricole, se confrunta cu cele mai nefavorabile conditii de acordare a creditelor bancare sau, de cele mai multe ori, dosarul lor de creditare este respins in prima etapa. Acest lucru se datoreaza, in principal, faptului ca afacerea lor se afla la inceput de drum, fiind considerata a fi cu risc sporit in ceea ce priveste stabilitatea financiara pe care o pot garanta.
Daca si tu te afli in aceasta situatie sau vrei sa descoperi cele mai avantajoase forme de finantare disponibile, poti miza pe avantajele oferite de creditele nebancare destinate afacerilor din sectorul agricol:
  • Vei beneficia de transparenta, intrucat informatiile de care ai nevoie vor fi puse integral la dispozitia ta, pentru a obtine finantare corecta.
  • Chiar daca afacerea ta este una sezoniera, vei beneficia de flexibilitate, de perioade de gratie stabilite in avantajul tau si de grafice flexibile de rambursare.
  • In doar doua zile, poti obtine credite in valoare de pana la 45.000 lei pentru a da startul rapid al dezvoltarii afacerii tale, cu ajutorul investitiilor care o pot propulsa la urmatorul nivel.

Iata cateva investitii pentru realizarea carora poti apela la creditele nebancare pentru agricultura!

Credite nebancare pentru achizitia utilajelor agricole


Conform ultimei evaluari efectuate cu privire la potentialul de dezvoltare a afacerii tale agricole, ai decis ca este oportun sa investesti in utilaje agricole noi sau second-hand care sa te ajute sa utilizezi mai eficient resursele umane de care dispui si sa indeplinesti cele mai importante standarde?

Acum poti face acest lucru cu ajutorul microfinantarii destinate sectorului agricol, pentru a beneficia de randament sporit si a creste nivelul de productivitate a afacerii tale. In plus, aceasta investitie te poate ajuta sa reduci considerabil pierderile suferite in trecut in perioada de recoltare si sa executi lucrari de cea mai buna calitate, in timp util.

Forme de finantare nebancara pentru achizitia terenurilor agricole


Consideri ca afacerea ta din sectorul agricol ar putea beneficia de pe urma achizitiei unor terenuri agricole, care ar contribui la consolidarea suprafetelor cultivate, prin achizitia unor terenuri deja arendate sau a celor adiacente, aflate deja in exploatare?

Indiferent de specificul afacerii tale agricole, acum poti accesa acest tip de credit rapid, cu un pachet minim de documente necesare si cu avans zero. Astfel, vei da startul proiectului de dezvoltare a afacerii tale, fara intarzieri.

Credite pentru constructia serelor sau a solarelor


Ai o afacere in sectorul agricol, al carei obiect de activitate este reprezentat de cultivarea plantelor si a legumelor sau vrei sa extinzi gama de activitati desfasurate cu aceasta ramura a agriculturii? Atunci constructia serelor sau a solarelor reprezinta o solutie avantajoasa pentru tine, de care poti beneficia cu ajutorul creditelor nebancare pentru afaceri.

Indiferent de spatiul pe care il ai la dispozitie, poti amenaja un solar eficient si care sa reziste bine in timp, pentru ca plantele si legumele pe care le cultivi sa se dezvolte armonios. Creditele nebancare care acopera astfel de investitii sunt usor de obtinut, in cel mai scurt timp posibil, intregul proces fiind unul transparent si flexibil pentru clienti.

Resurse financiare pentru achizitia animalelor


Afacerea ta din sectorul agricol are ca obiect de activitate cresterea animalelor si vrei sa te extinzi prin achizitia unei cantitati sporite de animale sau vrei sa asiguri furajele necesare acestora, intr-o anumita perioada de timp?

Atunci poti beneficia de avantajele oferite de creditele nebancare pentru agricultura, cu valori cuprinse intre 2.000 si 700.000 lei. Reprezentantii institutiilor de microfinantare iti pot oferi consultanta specializata in orice moment, pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai avantajoase conditii de creditare, conform nevoilor si preferintelor tale.

Fonduri pentru achizitia unor sisteme de irigatii


Agricultorii cu experienta in domeniu cunosc faptul ca deficitul de umiditate la nivelul solului reprezinta o problema reala pentru culturile din tara noastra. Din acest motiv, achizitia unor sisteme eficiente de irigare reprezinta o investitie cu adevarat necesara si utila pentru dezvoltarea afacerilor din acest domeniu. Acestea te pot ajuta sa sporesti gradul de productivitate in orice sezon si vor asigura rentabilitatea sporita a afacerii tale.

Indiferent daca intentionezi sa asiguri gradul de umezeala necesar pentru gradini de mici dimensiuni sau pentru suprafete intinse, poti miza pe creditele nebancare pentru agricultura, care iti pot oferi finantele de care ai nevoie pentru a investi in afacerea ta.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui la dispozitia institutiilor nebancare de incredere documentatia minima necesara si vei beneficia de transparenta si flexibilitate in obtinerea fondurilor necesare.

Sectorul agricol este unul cu potential sporit in Romania, motiv pentru care acum este momentul perfect pentru a investi in afacerea ta, aflata la inceput de drum. Indiferent de specificul activitatii desfasurate, poti discuta cu reprezentantii Mikro Kapital pentru a primi sfaturi utile, care te vor ajuta sa beneficiezi de finantarea corecta a afacerii tale.

Sursa foto: pixabay.com