Credit pentru firmă nouă: un start avantajos pentru afacerea ta

August 19th, 2021
Atunci când compania ta se află la început de drum, te poți confrunta cu numeroase dificultăți. Printre acestea, se numără și problemele financiare, care te pot împiedica din a-ți îndeplini visul. În cazul în care ai de-a face cu astfel de obstacole, există o soluție salvatoare - creditul. Cu ajutorul acestuia, poți achita rapid cheltuielile neprevăzute sau te poți aproviziona cu materialele care să te ajute să îți desfășori activitatea.

Ce este un credit pentru afaceri?


Creditul pentru afaceri reprezintă o formă de ajutor financiar prin care afacerea ta să se poată dezvolta în direcția în care îți dorești, la adevăratul său potențial. Aceste credite pot fi oferite firmelor aflate în orice stadiu al dezvoltării. Ele pot fi oferite unor companii mai vechi care se confruntă cu diferite dificultăți, dar și unor afaceri la început de drum.

În general, astfel de credite sunt dedicate micilor antreprenori. Aceștia nu beneficiază de susținerea financiară de care au nevoie și, de foarte multe ori, sunt nevoiți să renunțe la visul lor din cauza problemelor de finanțare. Dorim să promovăm astfel de inițiative, deoarece acestea au un potențial imens.

Din această cauză, am lansat creditele pentru afaceri, care se pot obține rapid și oferă un grad ridicat de flexibilitate. De cele mai multe ori, astfel de credite reprezintă secretul succesului unui start-up sau a unei firme nou înființate. Cu ajutorul lor, poți plăti la timp furnizorii sau poți asigura echipamente esențiale pentru activitatea companiei tale.

La ce poți utiliza creditul?


În funcție de nevoile firmei tale, creditul poate avea mai multe destinații. Pentru cheltuielile ceva mai mici, direcționate mai mult către servicii decât către bunuri, poți opta pentru un credit pentru capital de lucru. Acesta poate fi folosit pentru a asigura plățile către furnizori, salariile angajaților, taxele sau posibile mărfuri necesare.

Desigur, există și posibilitatea de a avea nevoie de un împrumut mai mare, cu destinația către bunuri și investiții. În acest caz, este potrivit un credit pentru investiții. Acesta poate fi folosit pentru achiziția de utilaje sau automobile, dar chiar și pentru cumpărarea unui spațiu de desfășurare a activității sau amenajarea corespunzătoare a acestuia.

Avantajele unui credit pentru firmă nouă


Ești încă nehotărât cu privire la solicitarea unui credit? Îți vom prezenta câteva motive pentru care merită să apelezi la această soluție care să te ajute să îți pui afacerea pe picioare.

Finanțare rapidă
Cu ajutorul unui credit pentru firmă nouă sau pentru orice fel de afacere, poți face rost rapid de suma de bani de care ai nevoie. În cazul în care creditul va avea o valoare mai mică, acesta se poate aproba foarte rapid, așa că vei avea acces la bani în doar câteva zile.

Procesul este puțin mai complex în cazul în care vei solicita o sumă mare de bani dar, chiar și așa, vei putea obține finanțarea necesară într-un timp destul de scurt.

Siguranță
Împrumutul se va realiza în condiții 100% sigure, așa că nu va trebui să îți faci griji cu privire la posibile incidente care pot apărea. De asemenea, oferim și o perioadă de grație. Ți se va solicita o garanție, dar acest lucru variază în funcție de suma de bani de care ai nevoie. Pentru sumele mici, va fi nevoie doar de o garanție personală, iar pentru cele mai mari, se va solicita și o garanție suplimentară de bun mobil sau bun imobil.

Flexibilitate
Creditele de la Mikro Kapital sunt renumite datorită gradului lor ridicat de flexibilitate. Îți oferim posibilitatea de a opta pentru o garanție flexibilă, iar perioada în care va trebui să returnezi banii este, de asemenea, flexibilă. Astfel, nu va trebui să îți faci griji și vei avea șansa de a obține startul mult dorit în afacerea ta.

Procesul de rambursare este și el unul foarte simplu și vei avea șansa să alegi modalitatea dorită. Poți folosi un serviciu de internet banking pentru a realiza transferuri rapide sau poți opta pentru varianta clasică de virament bancar.

Cum poți obține un credit pentru firmă nouă?


Procesul de a solicita și primi creditul este unul incredibil de simplu. Pentru început, poți completa o cerere pentru a solicita creditul online, în funcție de suma de care ai nevoie. Pentru sumele mai mici, acesta poate fi pre-aprobat online. Desigur, cererea se poate realiza și într-o agenție, unde vei primi mai ușor răspunsurile la orice întrebare.

Pasul următor este depunerea tuturor actelor, după care va începe procesul de analizare a acestora. În scurt timp vei primi răspunsul și, în cazul în care totul este în regulă, banii îți vor fi virați rapid, direct în contul tău bancar.

Acte necesare pentru creditul pentru firmă nouă


Un alt avantaj ce merită menționat este faptul că nu vei avea nevoie de foarte multe documente pentru a primi acest credit. Acestea includ actul tău de identitate și al unui garant, precum și actele firmei. În anumite cazuri, este posibil să fie nevoie să incluzi și alte documente, dar acest lucru îți va fi comunicat din timp.

Un credit pentru firmă nouă reprezintă un ajutor rapid care să ajute compania ta să își atingă potențialul maxim. Dacă ai o idee inovatoare dar nu dispui de toate mijloacele necesare pentru ca aceasta să funcționeze optim, poți apela la o astfel de formă de finanțare și poți obține un start perfect pentru afacerea ta.