Refinanțarea unui credit: ce înseamnă și cum faci asta dacă ai un IMM

June 22nd, 2022
Afacerile profitabile sunt cele în care investițiile se realizează permanent, dezvoltarea business-ului are loc firesc, iar oportunitățile sunt valorificate. Pe o piață volatilă, multe IMM-uri se trezesc în situația în care trebuie să apeleze la refinanțarea unui credit. O astfel de mișcare se poate dovedi utilă, dar și păguboasă, dacă proiecția financiară nu respectă realitatea.

Independența financiară, spre care au tins cei cu vise și idei noi de afaceri, s-a dovedit greu de atins. Într-un mediu economic instabil, multe proiecte s-au lovit de nevoi financiare acute. În cele mai multe cazuri, creditele pentru IMM-uri sunt cele cu ajutorul cărora business-ul a trecut peste obstacole și a crescut. Nevoile afacerii și cerințele pieței sunt într-o continuă schimbare, pe fondul dificultăților economice înregistrate la nivel mondial. Tocmai de aceea, unele IMM-uri se confruntă cu grave probleme financiare, iar nevoia refinanțării unui credit este tot mai prezentă. Iată câteva recomandări de care poți ține cont, astfel încât afacerea ta să primească un boost de energie.

Refinanțarea unui credit de afaceri


Alege să-ți refinanțezi afacerea cu un credit cu DOBÂNDĂ FIXĂ de la Mikro Kapital. Aftfel obții predictibilitate și siguranța că rata nu se va schimba.
Refinanțarea unui credit pentru IMM se poate face cu un credit pentru afaceri de la Mikro Kapital. Totul este mai simplu în era digitalizării și a vitezei. Un credit pentru afaceri pornește de la 45.000 de lei, cu garanție personală și poate ajunge până la 700.000 de lei cu garanție personală și cu garanție bun imobil. Un astfel de credit pentru afaceri poate avea ca destinație refinanțarea capitalului de lucru, capitalului pentru investiții sau destinație mixtă.
Cu un pachet minim de acte, cu solicitare online, fără avans, cu garanții flexibile, perioadă de grație și grafic flexibil de rambursare, refinanțarea unui credit anterior se poate dovedi soluția ideală pentru ca relația cu furnizorii să nu fie afectată, iar oportunitățile identificate să fie rapid valorificate.

Refinanțarea unui credit în agricultură


Afacerea ta din domeniul agricol are ocazia să iasă din impas cu un credit pentru agricultură, dar și să evolueze în concordanță cu nevoile actuale. Aceasta în condițiile în care potențialul de dezvoltare al afacerilor din acest sector de activitate este unul imens în România. Cum? Simplu, rapid, online. Un credit pentru agricultură de la Mikro Kapital îți oferă șansa de a refinanța un credit capital de lucru, un credit capital de investiții sau un credit rapid cu destinație mixtă, de la o altă instituție.
Cererea poate fi depusă online, împreună cu buletinul de identitate al împrumutatului și al fidejusorului, actele ce confirmă desfășurarea activității și alte documente, la cererea instituției financiare nebancare. Apoi aștepți maximum 2 zile decizia, dacă ai solicitat 45.000 de lei cu garanție personală.
Răspunsul este rapid și în cazul unor sume mai mari de până la 135.000 de lei cu garanție personală și garanție bun mobil. Pentru plafonul maxim de 700.000 de lei, cu garanție personală și garanție bun imobil, creditul se poate acorda la sediul agenției, în scurt timp.
Dacă condițiile minime sunt îndeplinite, banii vor intra în contul declarat, imediat după aprobarea solicitării. Rambursarea este flexibilă și va ține cont de caracterul sezonier al afacerii tale, banii putând fi returnați online, prin serviciul de internet banking sau în numerar, prin virament bancar.

Refinanțarea unui credit pentru eCommerce


Cea mai rapidă soluție pentru afacerea ta poate fi un credit pentru eCommerce, pentru capitalul de lucru, pentru cel de investiții sau pentru un credit rapid cu destinație mixtă, contractat de la alte instituții. Sumele și în acest caz pot merge până la 45.000 de lei cu garanție personală, până la 135.000 de lei cu garanție personală și garanție bun mobil și ajung la maximum 700.000 de lei, cu garanție personală și garanție bun imobil.
Un credit rapid de până la 70.000 de lei are pre-aprobare online, însă peste această sumă trebuie completat un formular simplu, online, direct pe site-ul instituției financiare nebancare. Chiar și în aceste condiții, răspunsul este rapid, iar banii vor intra direct în contul tău bancar, pentru ca business-ul tău să nu își întrerupă activitatea.

Refinanțarea unui credit cu “super rapiditate”


Când afacerea are de suferit, refinanțarea unui credit poate fi ajutorul nesperat. Un credit SupeRRapid, îți oferă impulsul necesar pentru a refinanța un credit capital de lucru, unul pentru investiții sau unul mixt, de la o altă instituție financiară. Eligibilitatea își aduce până la 70.000 de lei cu pre-aprobare online, fără garanții, cu o perioadă de grație de 3 până la 8 luni și un grafic flexibil de rambursare.
Și în acest caz, instituția financiară nebancară Mikro Kapital îți oferă pentru acest tip de credit până la 700.000 de lei, pe 60 de luni.

Refinanțarea unui credit cu ajutorul instituției financiare nebancare este rapidă, se poate realiza online, dar și la agenție. Răspunsul, după analiza dosarului, vine fără întârziere, iar banii sunt virați în contul solicitantului, în scurt timp de la aprobarea cererii. Condițiile de creditare pentru IMM sunt flexibile, țin cont de caracterul sezonier al unor afaceri și banii pot fi utilizați pentru capital de lucru, pentru investiții sau pentru pot avea destinație mixtă.

Sprijinul financiar pentru refinanțarea unui credit pentru IMM poate veni rapid și online, de la o instituție financiară nebancară.

Sursa foto: pixabay.com