Testimonial - Ramona - Ofițer Credite

February 2nd, 2022

Cum te-ai dezvoltat în cadrul companiei Mikro Kapital?

Mikro Kapital m-a ajutat să-mi dezvolt enorm de mult capacitatea de a comunica cu oamenii, de a înțelege nevoile acestora pentru a le oferi cele mai bune soluții. Totodată, în cadrul companiei, mi-am dezvoltat abilitatea de a lucra într-o echipă, de a mă adapta mai repede unui mediu până atunci necunoscut.

De ce ai hotărât să lucrezi ca Ofițer Credite la Mikro Kapital?

Aș putea spune că pentru mine, la început, Mikro Kapital a reprezentat necunoscuta din ecuație întrucât a fost un domeniu complet nou, pe care a trebuit să-l înțeleg și să-l învăț mai întâi, ca mai apoi să ajung să-l folosesc pentru a obține beneficii. Cu toate acestea, factorul de decizie l-a reprezentat oamenii din cadrul instituției care au avut încredere în mine și m-au sprijinit de la început și până în prezent.

În opinia ta, care este cel mai important beneficiu pe care compania îl oferă angajaţilor şi de ce?

Profesionalismul și susținerea în alegeri care mi-au arătat că pot să reușesc și chiar să performez în acest domeniu.

Ce le-ai recomanda candidaţilor, din experienţa ta?

Mikro Kapital este un mediu de lucru plăcut, activ și plin de oportunități care te ajută să te dezvolți atât profesional cât și personal.

Ce părere ai despre echipa Mikro Kapital?

Este o echipă tânără, creativă, cu idei, care ține pasul cu domeniul în care activează și care caută soluții la orice întrebare sau problemă.