Testimonial - Daniel - Ofițer Credite

February 1st, 2022

Cum te-ai dezvoltat în cadrul companiei Mikro Kapital?

În cadrul acestei companii în primul rând mi-am îmbogățit cunoștințele în domeniul microcreditării și am întâlnit un mediu de lucru antrenant care m-a determinat să îmi schimb puțin modul de gândire, nu numai în plan profesional, dar și personal. Este un mediu care te determină să iți dorești tot timpul să fii mai bun din punct de vedere profesional atât prin stimulente materiale, dar și prin stimulente morale.

De ce ai hotărât să lucrezi ca Ofițer Credite la Mikro Kapital?

Am hotărât să lucrez la Mikro Kapital datorită echipei pe care am găsit-o aici, formată din oameni tineri, dar cu experiență în spate în microcreditare, cu mulți dintre ei fiind coleg și la alte instituții de creditare. De asemenea, am hotărât să lucrez aici pentru că ofereau un pachet de bonusare atractiv comparativ cu instituțiile concurente și un mediu de lucru modern și puțin mai relaxat decât la instituțiile la care lucrasem înainte.

În opinia ta, care este cel mai important beneficiu pe care compania îl oferă angajaţilor şi de ce?

Mikro Kapital oferă un mediu de lucru care încurajează performanța în muncă fară a-l supune pe angajat unui stres artificial cum se întâmplă în multe companii din această țară.
Totodată, sistemul de bonusare este unul atractiv, care îți poate aduce beneficii considerabile pe măsură ce performațele tale în muncă sunt tot mai bune.

Ce le-ai recomanda candidaţilor, din experienţa ta?

Este un job de care nu te poți plictisi deoarece în această meserie ai tot timpul ceva nou de făcut și învățat. Dacă ești o fire care are nevoie tot timpul de o nouă provocare pentru a fi motivat, atunci Mikro Kapital ți se va potrivi ca o mănușă.

Ce părere ai despre echipa Mikro Kapital?

Mikro Kapital are un nucleu de profesioniști experimentați în domeniul microcreditării care și-au demonstrat din plin competența de-a lungul anilor și care obțin constant rezultate mai bune în domeniul microcreditării decât companiile concurente care au un număr mult mai mare de angajați. Totodată aici am întâlnit oameni de caracter care se țin de promisiunile făcute și pe care te poți baza atunci când ai nevoie. Asta spune ceva despre calitatea și forța acestei companii.