Sucursala Craiova

September 26th, 2017
Avem deosebita plăcere să vă anunțăm deschiderea sucursalei Mikro Kapital în orașul Craiova. Sucursala este situată în centrul orașului pe Strada Al. I. Cuza la nr. 18, oferind servicii de finanțare în municipiul Craiova cât și din zonele limitrofe.

La sediul Mikro Kapital Craiova veți găsi o echipă de consilieri pregătiți pentru a vă ajuta în demararea proiectelor de afaceri și nu numai. Serviciile de finațare incluse sunt:
- credite pentru agricultură cu finanțare pentru diferite nevoi ale afacerii: achiziția de semințe, îngrășăminte, utileje agricole, tractoare, construcții solare sau sere, etc.
- credite pentru afaceri cu diferite destinații: împrumuturi, investiții sau capital de lucru;
- credite pentru consum persoanelor fizice cu sau fără garanție personală.

Mikro Kapital Craiova vine în sprijinul afacerilor de tip IMM prin oferirea unor credite de finanțare în condiții echitabile. Biroul nostru este deschis tuturor persoanelelor, firmelor cu experiență pe piață, dar și întreprinzătorilor la început de drum. Finanțăm atât întreprinderile individuale, PFA, cât și firme de tip SRL sau SA. Pentru firmele nou înființate venim în întâmpinarea dumneavoastră cu oferte speciale.

Vă așteaptăm în sediul nostru din Craiova sau cu detalii la numărul 0374 490471. Împreună construim afaceri profitabile și un viitor mai bun!