Credite pentru agricultură accesibile tuturor fermierilor

October 17th, 2017
Mikro Kapital oferă credite pentru agricultură, dar și suport consultativ fermierilor. Astfel, vine în întâmpinara tuturor celor care doresc să-și dezvolte o afacere în acest domeniu sau care au nevoie de sprijin în dezvoltarea micilor întreprinderi.

Deși în trecut agricultura era percepută drept un domeniu care nu reprezenta foarte mult interes sau nu i se vedea potențialul, lucrurile au început ușor, ușor să se schimbe în ultimii ani. În prezent există o varietate de soluții tehnice și de utilaje menite să crească profitabilitatea exploatațiilor agricole și să ajute fermierii români.

Mai mult decât atât, atenția românilor referitoare la sănătate a crescut considerabil în ultimii ani.
Potivit studiilor de piață, preocuparea oamenilor pentru mâncare sănătoasă, făcute din ingrediente naturale provenite de la agricultori este din ce în ce mai ridicată. Prin urmare, numărul persoanelor care cumpără produse ecologice este în creștere. Așadar, acesta ar putea fi un argument important pentru cei care se gândesc să întemeieze o afacere în domeniul agricol dar nu au avut curajul să o inițieze până acum.

Visul micilor antreprenori din zona rurală de a avea o fermă sau de a dezvolta o fermă existentă, poate deveni realitate cu programul de credite pentru agricultură pe care Mikro Kapital îl pune la dispoziție.

Pentru obținerea unui credit agricol este nevoie de un pachet minim de documente, respectiv cărți de identitate asociați/ garanți personali, certificat de producător agricol sau actele legale ale firmei, acte care se referă la situația financiară. Pe lângă pachetul minim de documente, Mikro Kapital oferă și grafic flexibil de rambursare, astfel fermierii sau viitorii fermieri pot plăti rate doar în perioada în care au încasări, în rest ratele putând fi zero. De asemenea, proiectele de investiții pot fi finanțate în proporție de 100%.

Prin acest program, oamenii simpli din spațiul rural, care desfășoară acțiuni de antreprenoriat la scară mică au șansa de a da viață ideilor până nu demult crezute de nerealizat. Acest program se adresează, totodată, românilor care locuiesc la țară, dețin suprafețe mici de teren și doresc să achiziționeze utilaje agricole, semințe, îngrășăminte, ierbicide, fungicide pentru a-și dezvolta sau îmbunătăți afacerea.

Fie că dorești să cultivi lavandă sau pomi fructiferi, oricare ar fi ideea de business, creditul pentru agricultură este primul pas spre concretizare.
Poate în primă fază investițiile par mari sau planul greu de realizat, însă veniturile și profitul sunt pe măsură.

La Mikro Kapital găsești sprijin în dezvoltarea afacerii și consultanță pe măsură în accesarea creditelor pentru agricultură.