Deschidere Mikro Kapital în București și Ploiești

October 23rd, 2018
Ne bucurăm să deschidem noile sucursale Mikro Kapital şi să ne consolidam prezenţa în zonă de Sud a țării, o zonă cu un potenţial imens. Ne dorim să fim cât mai aproape de antreprenorii și agricultorii atât din orașele București și Ploiești cât și a celor din zonele limitrofe.

Mikro Kapital poate fi caracterizat print trei cuvinte: transparență, flexibilitate și rapiditate.
Transparentă deoarece punem la dispoziția clienților noștri toată informația necesară pentru a obține o finanțare corectă.
Flexibilitate pentru că suntem alături de clienții noștri și îi susținem chiar dacă afacerile acestora sunt sezoniere și au nevoie de perioade de grație și grafice flexibile de rambursare.
Rapiditate deoarece timpul contează, de aceea creditele cu sume de până la 45.000 lei le aprobăm în doar 2 zile.

Așadar, transparența, flexibilitatea și rapiditatea sunt obiective atinse de către compania noastră, astfel încât nevoile fiecărui client să fie îndeplinite. Şi pentru că suntem ca o familie, pe lângă susținerea financiară acordată, îi ajutăm pe clienții noștri și cu consultanță (educație) financiară.

Momentan acordăm credite pentru afaceri, credite pentru agricultori și persoane fizice. Suma creditelor fiind de la 2.000 la 700.000 de lei. În urma solicitărilor din partea clienților, urmează să dezvoltăm și să lansăm un credit ipotecar pentru persoane fizice. Astfel încât să onorăm nevoile clienților pe care îi deservim.

Acum am ajuns la un număr de 7 sucursale deschise în zona de Est și de Sud a țării. Ne găsiți în orașele: Suceava, Iași, Brăila, Constanța, Craiova, Ploiești și București urmând să mai deschidem sucursale inclusiv în zona Transilvania ca să fim cât mai aproape de clienții noștri.

Sucursalele Mikro Kapital sunt deschise de luni până vineri de la ora 08:30-17:30 şi vor întâmpina clienţii cu oferte de creditare atât pentru cei ce vor să-și dezvolte afacerea cât și pe cei care au nevoie de bani pentru nevoi personale.