Mikro Kapital prezent la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate agriculturii din România

April 11th, 2019
În perioada 04 – 07 aprilie 2019, a avut loc Târgul ExpoAgroUtil, cel mai mare eveniment de profil din regiunea Dobrogea, organizat de CCINA Constanţa la care a participat și compania Mikro Kapital IFN SA.

Maşini şi echipamente agricole, combine, tractoare, agenţi de fertilizare şi pentru protecţia plantelor, maşini şi echipamente din industria alimentară, material săditor şi seminţe, produse alimentare organice şi tradiţionale, utilaje de apicultură, produse de finanțare și asigurări pentru agricultură şi multe altele au fost expuse la ExpoAgroUtil.

Evenimentul a fost deschis de către Dănuţ Jugănaru – directorul CCINA Constanţa, Decebal Făgădău – primarul municipiului Constanţa, subprefectul Ali Şenol, Iulia Bruchental – directorul Direcţiei Agricole Constanţa, Mirela Matichescu – administratorul public al judeţului Constanţa, dar şi mulţi alţii.

Evenimentul s-a bucurat de o prezență masivă a participanților dar și a vizitatorilor interesați atât de utilaje agricole cât și diverse produse de specialitate. Acest lucru demonstrează faptul că manifestarea a devenit, pe an ce trece, una dintre cele mai mari din ţară, iar Dobrogea este un punct deosebit de important, pe harta ţării, în acest domeniu.

expoagroutil-mikrokapital-2-2019Mikro Kapital și-a exprimat plăcerea de a putea finanța agricultorii din Dobrogea dar și din țară. “Avem deosebita plăcere de a lucra cu agricultorii din zona Dobrogei dar și din restul țării. Portofoliul nostru de clienți agricoli constituie aproximativ 57% din total portofoliu de credite. Este bine știut cât de importantă este agricultura pentru România, la fel, acest sector este și un mare generator de cerere pentru finanțări. Ne bucurăm să fim aproape de agricultorii români oferindu-le suportul financiar care este atât de important pentru aceștia.” a menționat Andrei Bostaca – Director General Mikro Kapital IFN SA.

Grupul internațional Mikro Kapital și-a consolidat prezența în România în anul 2016. Din 2016 până în prezent acesta a finanțat peste 1000 de antreprenori și agricultori cu credite de până la 700.000 de lei, portofoliul de credite actual al companiei fiind de peste 60.000.000 de lei.