Deschidere Mikro Kapital în Bacău și Pitești

July 8th, 2019
Mikro Kapital continuă strategia de extindere teritorială prin deschidere a două agenții noi în trimestru 2 al anului 2019.

Ne bucurăm să ne consolidăm prezența și în orașele Bacău și Pitești, două orașe cu istorie și cultură bogată dar și cu un potențial mare de dezvoltare. Acum și antreprenorii din aceste zone cât și zonele limitrofe pot beneficia de finanțare din partea companiei noastre.

Acordăm credite pentru afaceri, credite pentru agricultori și persoane fizice. Suma creditelor fiind de la 2.000 la 700.000 de lei pe un termen de până la 10 ani.

Avantajele oferite clienților noștri:

1. Solicităm un pachet minim de acte pentru analiză
2. Oferim transparență, rapiditate și flexibilitate
3. Acordăm un răspuns în 2 zile pentru sume de până la 45.000 lei
4. Oferim perioadă de grație și grafic flexibil de rambursare în funcție de sezonalitatea business-ului dar și de nevoia clientului
5. Oferim credite pentru investiții în rate de până la 120 luni (10 ani)
6. Nu cerem avans! Putem finanța 100% din proiectul de investiție al clientului

Mikro Kapital este prezentă în 9 județe ale României având sediul central la Iași. Clienții ne pot găsi în orașele: Suceava, Iași, Brăila, Constanța, Craiova, Ploiești, București, Bacău și Pitești. La fel, urmează să deschidem sucursale inclusiv în zona Transilvania ca să fim cât mai aproape de clienții noștri.

Sucursalele Mikro Kapital sunt deschise de luni până vineri de la ora 08:30 la 17:30 şi vor întâmpina clienţii cu oferte de creditare atât pentru business cât și pentru agricultură.

Vă așteptăm cu drag!