Mikro Kapital în vizită la ANSR Filiala Iași

December 19th, 2019
Cum este ca lumea sunetelor să-ți fie străină? Membrii Asociației Naționale a Surzilor știu acest lucru. Este o lume ușor diferită de lumea în care trăiesc majoritatea persoanelor. E o lume specială cu părțile sale frumoase și mai puțin frumoase.

Astăzi împreună cu echipa Mikro Kapital am vizitat Asociația Națională a Surzilor – Filiala Iași. Am adus cu noi gânduri bune și mici bucurii pentru membrii acestei asociații. Să știți că am avut parte de o primire foarte frumoasă, membrii asiciației ne-au întâmpinat cu zâmbete și bună dispoziție!

Datorită sprijinului oferit de ANSR Iași, persoanele cu deficiențe de auz se pot bucura într-un cadru organizat de diverse activități din diferite domenii.
Am fost surprinși să aflăm că membrii acestei comunități participă la diverse competiții naționale și internaționale, să știți că au rafturi întregi de cupe și medalii!

Mulțumim asociației pentru aportul pe care îl are în societate și sperăm ca acel mic cadou oferit de Mikro Kapital să le fie de folos și să-i ajute la organizarea activităților zilnice!

De sărbători dar și în fiecare zi, cu toții putem fi mai buni.

Sărbători fericite tuturor!