Inaugurare Mikro Kapital în Timișoara și Oradea

March 30th, 2022
Mikro Kapital continuă strategia de extindere teritorială prin deschidere a două agenții noi în vestul țării.

Am traversat munții spre Transilvania și Banat! Ne bucurăm să ne consolidăm prezența și în orașele Timișoara și Oradea, două orașe cu istorie și cultură bogată dar și cu un potențial mare de dezvoltare. Dragi agricultori, fermieri, antreprenori, firme micro, mijlocii și medii, vă așteptăm cu drag la sediile noastre pentru a vă finanța ideile și afacerile!

Acordăm credite pentru agricultură și afaceri. Suma creditelor fiind de la 2.000 la 700.000 de lei pe un termen de până la 60 luni.

Vă oferim următoarele avantaje:

1. Solicităm un pachet minim de acte pentru analiză
2. Oferim pre-aprobare instantă online (pentru credite până la 70.000 lei)
3. Oferim transparență, rapiditate și flexibilitate
4. Acordăm un răspuns în 2 zile pentru sume de până la 45.000 lei
5. Oferim perioadă de grație și grafic flexibil de rambursare în funcție de sezonalitatea business-ului dar și de nevoia clientului
6. Oferim credite pentru investiții în rate de până la 60 luni (5 ani)
7. Nu cerem avans! Putem finanța 100% din proiectul de investiție al clientului

Mikro Kapital este prezentă în 11 județe ale României având sediul central la Iași. Clienții ne pot găsi în orașele: Suceava, Iași, Brăila, Constanța, Craiova, Ploiești, București, Bacău, Pitești, Timișoara și Oradea.

Agențiile Mikro Kapital sunt deschise de luni până vineri de la ora 08:30 la 17:30 şi vor întâmpina clienţii cu oferte de creditare atât pentru business cât și pentru agricultură.

Vă așteptăm cu drag!