Elena R. B.
HAPPY&HOP este un spațiu de joacă pentru copii amplasat în ERA Shopping Park orașul Iași, ROMÂNIA.

Acest proiect a fost realizat în urma inițiativei doamnei Elena R.B., aceasta călătorind des cu copiii peste hotare a observat că în alte țări există o cultură mai dezvoltată a spațiilor de joacă pentru copii, spații de joacă care oferă mai multe opțiuni de distracții și un alt nivel de deservire.

Știind că în or. Iași nu există un spațiu de joacă la fel de complex ca cele văzute peste hotare, în anul 2017, doamna Elena R. B. s-a ambiționat să construiască un astfel de spațiu în or. Iași. Așadar, fondatoarea HAPPY&HOP și-a propus să construiască un altfel de loc de joacă pentru copii, un loc de joaca recreativ, care să asigure totodată părinților o interacțiune strânsă cu copiii lor, într-un mediu stimulativ, decent și sigur, un loc unde toată lumea să se poată distra.

Prin urmare, în 2017 a început demararea proiectului propriuzis. A fost găsit un spațiu care să asigure o suprafață suficientă dar și o înălțime potrivită a tavanului pentru instalarea playground-ului, a fost creată schița spațiului de joacă după care au fost comandate toate echipamentele necesare din Marea Britanie.

Inițial, era planificat ca finanțarea proiectului să fie realizată integral de către fondator. În cursul demarării proiectului au apărut cheltuieli neprevăzute care au generat o nevoie de resurse financiare adiționale. Astfel, în urma unei recomandări primită de la o cunoștință, doamna Elena R.B. a accesat o finanțare de 30.000 de euro de la Mikro Kapital.

Proiectul a fost finalizat cu succes la sfârșitul anului 2017 iar la începutul anului 2019 în cadrul acestui proiect erau angajate 8 persoane. Terenul de joacă are o suprafață de 400m2 și este dotat cu 5 zone (doua playground-uri, party room, zona bar și spațiul administrativ). Fondatoarea Hapyy&Hop ne-a mărturisit că are ca plan de viitor să-și mărească spațiul de joacă astfel încât să poată dezvolta o structură cu o complexitate mai vastă de obstacole și atracții.