Cătălin Badrea
Cătălin Badrea originar din Iași, a lansat prima sa afacere în anul 1993 la vârsta de 20 de ani. A început cu deschiderea unei mici tonete, după care, în timp, a ajuns să-și dezvolte afacerea astfel încât în anul 2012 să aibă mai multe magazine. Acestea erau localizate în cel mai mare complex comercial en gros din acea perioadă din Iași.

Chiar dacă în anii nouăzeci nu era deloc simplu să faci o afacere, domnul Badrea a reușit să-și dezvolte o afacere frumoasă pas cu pas. Acesta comercializa cărucioare, cădițe, paturi pentru bebeluși, jucării și alte produse pentru copii.

Toate au mers bine până când un incendiu de proporții din aprilie 2012 a recreionat parcursul afacerii domnului Badrea. După ce flăcările incendiului i-au distrus punctele de lucru și marfa, acesta a trebuit să o reia de la capăt. Se pare că toate nenorocirile erau să meargă în lanț. Incendiul a distrus marfa care urma să fie comercializată pentru a acoperi creditele bancare. Domnul Badrea risca pe lângă pierderea afacerii să piardă casa, mașina și alte bunuri de valoare. Familia dar și un consilier bancar i-au fost aproape toată această perioadă, domnul Badrea nu renunțat. Încurajat de cei apropiați, acesta a adoptat o serie de decizii corecte care l-au scos din impasul financiar.
În anul 2012 domnul Badrea a lansat o nouă afacere Călin Company Junior cu același obiect de activitate într-un alt centru comercial. Afacerea poartă numele fiului său Alexandru-Călin, ceea ce îi dă un spirit de afacere familială. Din anul 2012 până în prezent domnul Badrea a reușit să-și deschidă 3 magazine cu o suprafață totală de aproximativ 570m2 (250m2, 219m2, 110m2) și să dețină un depozit pentru marfă de 200m2. Fiind un business de familie, fiul Alexandru-Călin după finalizare universității a preluat o parte din administrarea afacerii, mai exact, se ocupă de administrarea magazinului mare. Acesta este responsabil pentru crearea și optimizarea sortimentului de marfă, un lucru foarte important pentru un business în comerț.

Călin Company Junior este un model frumos de afacere de familie. Conform ANAF, cifra medie de afaceri a ultimilor 5 ani este de peste jumătate de milion de lei, numărul mediu de anjajați de 7, iar în prezent compania are 10 angajați.
Deși afacerea prospera, domnul Badrea a hotărât să-i faciliteze creșterea acesteia prin accesarea unei finanțări. La începutul anului 2017, domnul Badrea a accesat un credit pentru investiții de la Mikro Kapital. Banii obținuți au fost investiți în procurarea unui automobil pentru transport marfă care urma să faciliteze fluxul operațional și logistic al companiei, implicit să contribuie la creșterea și dezvoltarea afacerii.