Principalii pasi pentru a obtine un credit pentru afacerea ta

Institutiile nebancare precum Mikro Kapital, membra a ONG-ului European Microfinance Network, sustin microcreditarea ca instrument de crestere economica si coeziune sociala. Antreprenorii dornici sa duca afacerea lor la un alt nivel de dezvoltare, pot beneficia astfel de credite pentru afaceri, pentru a genera noi venituri, prin angajarea in activitati destinate extinderii afacerii lor.

Citește articolul

Capitalul de lucru – Cum poti obtine un credit pentru afacerea ta?

Capitalul de lucru al unei companii trebuie sa fie controlat corespunzator pentru a nu afecta capacitatea acesteia de a achita datoriile pe care le are, pe termen scurt si pentru a evita insolventa. In plus, acest capital circulant asigura plata datoriilor aferente achizitiei stocurilor de marfa, acopera cheltuielile de productie si asigura plata furnizorilor sau a salariilor.

Ce faci insa atunci cand nu beneficiezi de lichiditati care sa iti permita sa acoperi aceste plati in cel mai scurt timp posibil? Una dintre cele mai avantajoase optiuni pe care le ai la dispozitie este reprezentata de creditele nebancare pentru afaceri, create special pentru acoperirea datoriilor de acest tip.

Citește articolul

Targ-AgroExpoUtil

Mikro Kapital prezent la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate agriculturii din România

În perioada 04 – 07 aprilie 2019, a avut loc Târgul ExpoAgroUtil, cel mai mare eveniment de profil din regiunea Dobrogea, organizat de CCINA Constanţa la care a participat și compania Mikro Kapital IFN SA. 

Maşini şi echipamente agricole, combine, tractoare, agenţi de fertilizare şi pentru protecţia plantelor, maşini şi echipamente din industria alimentară, material săditor şi seminţe, produse alimentare organice şi tradiţionale, utilaje de apicultură, produse de finanțare și asigurări pentru agricultură şi multe altele au fost expuse la ExpoAgroUtil.

Citește articolul

creditele-pentru-agricultura-care-sunt-destinatiile-pentru-care-pot-fi-obtinute

Creditele pentru agricultura – Care sunt destinatiile pentru care pot fi obtinute?

Desi, in ultimii ani, in satele din Romania au ramas tot mai putini tineri dornici sa locuiasca acolo permanent, exista si persoane care doresc sa schimbe viata de la oras cu cea de la tara. Unul dintre principalele motive care stau la baza acestei alegeri este reprezentat de mancarea sanatoasa de care locuitorii de la sate se bucura.

Agricultura a reprezentat mereu un sector important in tara noastra, iar in 2019, oricine poate dezvolta o mica afacere in sectorul agricol din satul natal. Indiferent daca domeniul afacerii tale este pomicultura, daca preferi agricultura ecologica sau daca alegi sa te ocupi de cresterea animalelor, acum poti beneficia de avantajele celor mai bune credite pentru agricultura puse la dispozitie de institutiile nebancare de renume.

Citește articolul

ce-tipuri-de-business-pot-solicita-un-credit-pentru-afaceri

Ce tipuri de business pot solicita un credit pentru afaceri?

Fiecare afacere de succes porneste de la o idee buna si o echipa dedicata pentru a o dezvolta. Insa, pe parcurs, pot aparea momente in care planurile marete necesita o infuzie de capital care nu cere un teanc de documente, formalitati complicate birocratice si foarte multe explicatii.

Un credit pentru afaceri reprezinta un mecanism avantajos de sprijin pentru business-ul dumneavoastra. De aceea, tot mai multi proprietari si asociati ai diverselor firme se intreaba daca pot obtine un astfel de program de finantare.

Citește articolul

avantajele_creditelor_pentru_afaceri_obtinute_cu_un_pachet_minim_de_documente_necesare

Avantajele creditelor pentru afaceri, obtinute cu un pachet minim de documente necesare

Va aflati in cautarea unor mecanisme de sprijin avantajoase pentru dezvoltarea afacerii voastre? Acum aveti acces nu doar la programele de finantare puse la dispozitie de banci, ci si la cele oferite de institutiile financiare nebancare, de microfinantare. Puteti accesa fonduri destinate intreprinderilor mici si mijlocii, inclusiv pentru afacerile demarate in sectorul agricol și cele destinate persoanelor fizice de pe teritoriul României, pentru consum.

Iata care sunt principalale avantaje ale solicitarii unor credite nebancare pentru afaceri, garantiile necesare si destinatiile posibile pentru acestea!

Citește articolul

Credite avantajoase pentru achizitia utilajelor agricole – Care sunt conditiile de obtinere?

Afacerile din sectorul agricol au devenit tot mai populare in ultimii ani, datorita interesului crescut al oamenilor pentru cultivarea alimentelor sanatoase. Agricultura a reprezentat mereu un sector important in Romania, motiv pentru care institutiile bancare si cele nebancare sustin in continuare afacerile dezvoltate in acest domeniu.  Daca si tu ai o afacere agricola cu un istoric minim de activitate de 6-12 luni, pe care vrei sa o dezvolti, prin achizitionarea unor utilaje noi sau vechi, acum poti descoperi care sunt conditiile de creditare pe care trebuie sa le indeplinesti.

Citește articolul

Blog-Team-Building-Mikro-Kapital2

Echipa Mikro Kapital în acțiune

Spiritul de echipă reprezintă un pilon important în consolidarea succesului firmei.

De aceea, la Mikro Kapital ne adunăm de două ori pe an ca să întărim spiritul echipei noastre. De data aceasta ne-am întâlnit cu toții la o pensiune din Poiana Brașov, am făcut schimb de experiență, ne-am distrat în stil Wild West și am făcut multe poze 🙂

Citește articolul

Deschidere Mikro Kapital în București și Ploiești

Ne bucurăm să deschidem noile sucursale Mikro Kapital şi să ne consolidam prezenţa în zonă de Sud a țării, o zonă cu un potenţial imens. Ne dorim să fim cât mai aproape de antreprenorii și agricultorii atât din orașele București și Ploiești cât și a celor din zonele limitrofe.

Mikro Kapital poate fi caracterizat print trei cuvinte: transparență, flexibilitate și rapiditate.
Transparentă deoarece punem la dispoziția clienților noștri toată informația necesară pentru a obține o finanțare corectă.
Flexibilitate pentru că suntem alături de clienții noștri și îi susținem chiar dacă afacerile acestora sunt sezoniere și au nevoie de perioade de grație și grafice flexibile de rambursare.
Rapiditate deoarece timpul contează, de aceea creditele cu sume de până la 45.000 lei le aprobăm în doar 2 zile.

Citește articolul

Finanțare rapidă prin credite business și credite pentru agricultură

Cauți o finanțare rapidă și sigură a ideilor tale? Indiferent de ceea cu ce te ocupi, Mikro Kapital poate să-ți finanțeze visele. Fie îți dorești să lansezi o afacere, să investești în afacerea activă sau pur și simplu ai nevoie de bani ca să pleci într-o vacanță ca să primești o doză de inspirație, la Mikro Kapital găsești un credit potrivit pentru planurile tale fie vorba despre un credit pentru agricultură sau un credit pentru dezvoltarea unei afaceri.

Mikro Kapital IFN SA este o instituție financiară nebancară specializată în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii dar și a persoanelor fizice. Fiind parte a grupului internațional Mikro Kapital și asociați ai (EMN) European Microfinance Network, Mikro Kapital oferă clienților săi servicii de finanțare de cea mai înaltă calitate. Filosofia noastră fiind fundamentată pe sinceritate și transparenţă.

Citește articolul